Vacature: Senior Research Consultant | Braingineers - Neuromarketing insights
16235
post-template-default,single,single-post,postid-16235,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vacature: Senior Research Consultant

Braingineers

Braingineers is een jong neuromarketing onderzoeksbureau. Met de nieuwste technologie binnen EEG en eye tracking maken we onbewuste beleving inzichtelijk en adviseren we in een effectieve communicatie voor merk en gebruiker. We brengen bottlenecks in kaart van websites (online usability), TV commercials, maar ook klantervaring van producten en diensten. We werken voor merken die klantbeleving hoog in het vaandel hebben, zoals o.a. Vodafone, Albert Heijn, RTL, Auping, Transavia, Staatsloterij, ING & T-Mobile.

 

Functieomschrijving: Neuromarketing Research Consultant

Wij zoeken een onderzoeker met interesse in de toepassing van neuromarketing en psychologisch onderzoek op website’s, TV-commercials en klantbelevingen (zoals een treinreis of vlucht). Dit houdt in dat je veel bezig bent met het analyseren van EEG- en eye tracking-data om te ontdekken hoe het valt te verklaren dat sommige pagina’s op een website bijvoorbeeld voor frustratie zorgen.

Ook zit je graag bij onze klanten en ben je assertief in het bedenken van nieuwe onderzoeken. Daarnaast neem je klanten graag mee in je psychologische achtergrond en vind je het leuk om advies te geven. Ben jij die assertieve en enthousiaste Research Consultant met een achtergrond in de psychologie?

Als Research Consultant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderzoek en het genereren van nieuwe opdrachten bij bestaande klanten. Je onderhoudt dus het contact met klanten door onderzoeken te presenteren en als consultant zit je soms intern bij klanten. Als Research Consultant zorg je dat de vragen van de klant beantwoord worden, zowel door eigen inzichten alsmede door onderzoek uit te voeren samen met je Braingineers collega’s.

 

Taken:

 • Het opzetten en uitvoeren van neuropsychologisch onderzoek met tools als EEG en eye tracking;
 • Het doen van literatuuronderzoek om psychologische basis te vinden voor consumentengedrag;
 • Deze onderzoeksresultaten bij de klant bespreken en direct kunnen toepassen op zijn of haar situatie;
 • Identificeren van vraagstukken die bij de klant liggen en hierop inspringen aan de hand van eigen kennis.
 • Aandragen van onderzoeksmogelijkheden aan de hand van de vraagstukken die worden geïdentificeerd;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor herhaalopdrachten binnen je klantenkring.
 • Aanvullen en beheren van de Spotify playlist op kantoor.

 

Wie jij bent

 • Van nature ben je assertief en oplossingsgericht. Je hebt vakinhoudelijke kennis op het gebied van psychologie en je hebt ervaring of interesse in het werken met klanten. Daarnaast weet je je flexibel op te stellen naar de klant en houdt je van een afwisselende werkomgeving. Verder beschik je over:
 • WO werk en denkniveau op het gebied van psychologie of usability-onderzoek
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Zeer sterke verbale en schriftelijke communicatie vaardigheden
 • Kennis en creativiteit om als consultant op te treden bij klanten

 

Je werkomgeving

Braingineers is een snel groeiende startup-up, met alle dynamiek die hierbij komt kijken. Momenteel zijn we met 8 collega’s en voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die onze ambities delen en onze borrels met sterke verhalen verrijken. We zitten naast Artis op de geweldige FreedomLab Campus.

 

Wat bieden we:

 • Een plek binnen een kleinschalig research-team in een platte organisatie met hoge mate van eigen verantwoordelijkheid.
 • Een uitdagende baan binnen een leuke start-up;
 • Marktconform salaris;
 • Snelle carrièregroei mogelijk door meegroeien met bedrijf;
 • Zeer flexibele werkweek (min. 40 uur);

 

Enthousiast? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren! Stuur je motivatie met CV voor 1 maart naar Eva Lammers: eva@braingineers.com / 0629737053, met onderwerp “sollicitatie Research Consultant”. Meer informatie over Braingineers kun je vinden op onze website www.braingineers.com.