Full Stack Developer (medior / sr.)

braingineers logo

We zijn op zoek naar een (NL based) full stack developer, met een focus op front-end, die ons team komt versterken en met ons nieuwe schaalbare producten bouwt rondom onze emotie analytics technologie.

Wie zijn wij?

Braingineers is een scale-up en voorloper in neuro technologie. Onze focus is om onbewuste knelpunten op websites, apps en videos te ontdekken, maar in een niet-tradtionele manier: we combineren technologieën zoals eye-tracking, EEG en AI om in het brein te kijken van de consument en zo hun onbewuste beleving in kaart te brengen.

We hebben de neuro-usability methode ontwikkeld, welke gebaseerd is op het meten van emotionele pieken en dalen tijdens een test en deze aanvullen met feedback van de participant. Deze methode verhelpt het probleem van subjectiviteit in user testing, wat een uitdaging is bij traditioneel user onderzoek. Braingineers heeft deze methodologie in een platform gegoten: Brainpeek. De inzichten die hieruit komen resulteren in award-winnende optimalisaties, conversie verhogingen en verhogen de effectiviteit van A/B testen bij onze klanten.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Ontwikkelen van core onderdelen en structuur van de front-end
 • Ontwikkelen van basis onderdelen in de back-end en zorgen dat de back-end naadloos samenwerkt met de front-end.

Je zal nauw samenwerken met het product team. Daarin zit onze founder, die alle ideeen en backlog beheert voor het product, en 2 ervaren Full stack developers die al meerdere producten in Braingineers hebben opgeleverd.

Wat we aanbieden

Apart van het verkopen an een coole service en technologie in een jonge industrie (neuromarketing, user experience), werk je samen in een dynamische werkplek met een jong en enthousiast team. Braingineers is over de grenzen gegaan begin dit jaar en zal verder internationaliseren met meer schaalbare nieuwe producten. In deze setting kan je impact maken op de groei van het bedrijf. Het Braingineers team werkt nauw samen, hebben een team-player mentaliteit, en helpen elkaar met het behalen van successen. Braingineers heeft ook een onbeperkte vakantiedagen-beleid, zodat je goed kan uitrusten na het werk.

Over jou

 • Team player (!!)
 • Open minded
 • Medior / senior level (4+ jaar relevante ervaring)
 • 4/5 dagen beschikbaar
 • Staat open om te leren
 • Zelfstandig
 • Pro-actief
 • Wonend in Nederland

Jouw skills

 • VueJS
 • Rails
 • Python
 • Postgres
 • Redis
 • Docker

Wil je je aanmelden?

Stuur een email met CV en motivatie naar [email protected]