Doe mee aan onderzoek en ontvang een leuke vergoeding

Geef je op als participant voor neuro usability onderzoek 

Participant worden?

Bij Braingineers voeren wij neuro usability onderzoek uit door middel van tests in ons lab in Amsterdam. Om deze tests uit te kunnen voeren, zijn wij op zoek naar participanten. Lijkt het jou leuk om mee te doen aan neuro usability onderzoeken, waar je bovendien een mooie vergoeding voor ontvangt? Schrijf je dan nu in voor het Braingineers panel! 

Wat is neuro usability onderzoek?

Bij neuro usability onderzoek meten we de onbewuste beleving van gebruikers van een website. Wanneer je meedoet aan een onderzoek krijg je van ons de opdracht om een website te bezoeken. Tijdens het websitebezoek brengen we jouw onbewuste beleving in kaart door je hersenactiviteit en oogbewegingen te meten. 

EEG

Door middel van EEG, een headset die activiteit in het brein detecteert, meten we wanneer je aandacht, frustratie of blijdschap ervaart tijdens je websitebezoek. De EEG vangt alleen signalen op uit het brein en is daardoor volkomen veilig. 

Eye tracking

Met een eye tracker brengen we in kaart waar je naar kijkt tijdens het websitebezoek. Zo kunnen we zien welke elementen je ziet, maar ook welke informatie je juist over het hoofd ziet.

Neurofeedback

Na afloop van het websitebezoek krijg je een schermopname van jouw websitebezoek te zien en kun je zien wanneer je welke emoties hebt ervaren. Je bespreekt dan met de onderzoeker de belangrijkste stijgingen in emoties en beschrijft hoe je die momenten hebt ervaren.

Persoonlijke gegevens

Let op! Voor deelname aan onze onderzoeken hebben wij soms algemene persoonlijke gegevens van je nodig. Dit vragen wij omdat we voor veel van onze onderzoeken deelnemers zoeken uit een specifieke doelgroep. We stellen jou dus een aantal vragen om te kunnen bepalen of je tot zo’n doelgroep behoort. Goed om te weten is dat je je altijd kunt uitschrijven en dat wij je gegevens niet zullen opslaan. 

 Interesse?

Hoe werkt het?

1. Inschrijving

Schrijf je in voor het Braingineers participantenpanel om mee te kunnen doen aan onze onderzoeken. Tijdens de inschrijving beantwoord je verschillende vragen. Zo krijgen we een goed beeld van wie je bent en kunnen we beter bepalen voor welke onderzoeken je geschikt bent. Bovendien vergroot je hiermee de kans op deelname aan een onderzoek.

2. Uitnodiging

Wanneer er een onderzoek beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt, ontvang je een mailtje met een uitnodiging. Hierin staat op welke dagen het onderzoek zal plaatsvinden en welke vergoeding je krijgt. Bepaal zelf óf en wanneer je mee wil doen aan een onderzoek. Je kunt je online inschrijven via de mail die je ontvangt.

3. Deelname

Deelname aan het onderzoek vindt plaats in ons onderzoekslab in Amsterdam. Een onderzoek duurt vaak een uur en je krijgt hierin de opdracht om een website te bezoeken of een programma te kijken.

4. Vergoeding

Ontvang na je deelname aan een onderzoek een leuke vergoeding. De vergoeding verschilt per onderzoek maar ligt gemiddeld rond €30,- voor deelname aan een onderzoek van een uur. Wanneer we je uitnodigen voor een onderzoek vertellen we je altijd hoe hoog de vergoeding voor dat onderzoek zal zijn.